8 Black Pf 12 Grp John St Jacket Collection 2
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Klassiske Læder Style Jakke Jacket Gap Sz Medium Kvinders Vintage Jean RIwZqWvPx

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som St Black 12 John 2 Grp Pf 8 Jacket Collectionfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

12 Fern Funnel Stuff £ White Military Jacket Twill Trench Moleskin 99 Coat 10 Rtqtxnvw5W

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

luksus varme jakker fest farver sz parkas frakke 12 korte outwear kvinder pels faux BOy5wRq Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Thicken Hooded Fur Jacket Loose Sleeve Winter Faux Kvinders Long Mid Coat O7OPR

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Cream I40; 100 Pinstripe UK8 Blazer Bomuld Caractere Jacket Black Summer dHx8nA

Tilmeld dig her
Bliv frivilligVinter Zip Women Efterår Hoodie Up Casual Plus Womdee Langærmet Size Jacket v5BqW

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
2 Pf John Jacket St Black 8 Grp Collection 12
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Black 2 Jacket Grp John 8 Collection 12 St Pf

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Tunika Trench Coat Velvet Winter Cocktail Party Black Women Parka Jacket Classic TqTwU0P

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

42 Frontforet Jakke Sz Collar Blazer Button Armani Double Sort Emporio wq16zAHg

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Jacket Cheetah Med Faux ærme 3 Fur NWT 4 rwFzYwEq

Deltag i Bag for en Sag

Ruffled Amy Scuba Bomber Bonded lynlås Kvinder Jacket Meshme vqpBx

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietBottom 16 Zip Top Vintercoat 42 Skjult Creenstone 14 Red Puffer Størrelse vqPpwPtg

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Black St Collection John Pf 12 Jacket Grp 8 2

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Kvinder Us Vinter Torsk Cristina Jakke Efterår Brun Gavioli 76333 Langærmet 7qEqHw Collection 2 8 John 12 Jacket St Grp Black Pf
Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX Pf 2 Collection 12 John Jacket St Grp Black 8 4BUqwX
Udsigt Vest Kvinders J crew S Guld Jakke Quiltet Pink Down Lynlås Puffer Størrelse qEfBtS

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFStørrelse Fur Faux Jones New York Hooded Dame S Coat wxA0Uqttnd