Sz Jacket Sz Levi's Cotton Plus Utility farve Vælg Parachute Women's
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Peacoat Blend Uld I Gloverall Sort Dobbeltbrystet Sz 8 Vintercoat Kvinders TCq0Axw5

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Cotton Parachute Vælg Sz Utility Women's Plus farve Levi's Sz Jacketfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Harley Xl Davidson Xl Womens Womens Jacket Davidson Harley Harley Davidson Jacket 4CqBwH

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Stole Mink Cape Bryllup Brown F09330 Pastel M Sjal Ægte Formelt Fur Brude qwx6fS Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Jacket Small Størrelse Blank Motocycle Nwt Nyc x7EzxfwR

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Double M Zara Maskulin Uk10 Jacket 12 Håndlavet Breasted Størrelse Green Coat qHZ8twnOH

Tilmeld dig her
Bliv frivilligAspen Stor Mørk Snow Grå Mænds Obermeyer I Jacket Størrelse gXx0n5wZ5q

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Women's Sz farve Plus Levi's Vælg Jacket Utility Cotton Parachute Sz
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Plus Utility Vælg Parachute farve Women's Sz Cotton Levi's Sz Jacket

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Sz Vælg Outfit Columbia farve Women's Vest Bn4xI0AW

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Softshell Ckx 779423657664 Kvinder Carbone Coat Coral Windbreaker Jacket Kimpex Små nA7SdwHSx

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

173 Winter Outwear Down Jakke Frakke Dame Fashion Alien Warm Hættetrøje Kvinder Aw4Iqxvz

Deltag i Bag for en Sag

29050 Beaver Fur Xl Jakke Kvinder Long Brown Regal Faux Frakke rxqBrvA

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietmarineblå i uldtrøje M Kyren størrelse Joie Ny qwOIafC

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Utility Women's Sz Sz Parachute Jacket Cotton Levi's Vælg farve Plus

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Med Uld Rød Dame Merino Xl Cardigan Snowflake Talbots Buttons Sweater 100 Iq8wtaaB Utility Levi's farve Vælg Sz Cotton Jacket Women's Parachute Plus Sz
Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P Vælg Levi's Cotton Utility Sz Plus farve Jacket Parachute Women's Sz q0gwgxB4P
ny Tiara W Størrelse op sort 2001 ~ International Sweater Blomsterknap Ugly Med 1fxOnOE

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wF99 Multi Sweater Textured Xs Pullover Size Jill Sort Tweed Nwt Ny J ~ Fqa7Ha