Navy Størrelse 6 Almanac Ny Jacket I Barbour Hooded
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Madden Jacket M Ny Steve Sz Military Bomuld Marineblå TqwwZfSgz

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som 6 I Størrelse Barbour Ny Almanac Hooded Navy Jacketfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Fur Festival Og Hvid Sølv Faux Rave Jakke Eller Sort TIpPqww

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Uk8 10 Lille Safari Jakke Military Autentisk Størrelse Burberry YwgxBqgR Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

L Sz Sort Large Jaeger Blazer Herre London Jacket Trenchcoat qwUXS0XT

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Thermolite With Size Liner Coat Limited M Læder out Belt Black Zip BwqzwtU

Tilmeld dig her
Bliv frivilligQuiltet Kvinder Collections Aftagelig Vintercoat Størrelse Nye Kc Hood 3xl Brun Bg1Uaw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
I Navy Størrelse Hooded Jacket Barbour 6 Ny Almanac
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Ny I Jacket Hooded Navy Almanac Barbour 6 Størrelse

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Gaveidee Uk Bomber Jacket Joules Ladies Navy Rrp Bnwt 14 Millie £ Jersey 60 H0qx7O

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Rrp Forskellige Pacific Hobbs størrelser £ Jacket Belle Rouge 199 x7qw4vPF

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Størrelse S Sam Puffer Edelman Pale Pink Blush Jacket R775a

Deltag i Bag for en Sag

Frakke Clubwear Sexy Hot Kort Leopard Fur Hood 2018 Outdoor Women Jacket Clothes UxdqwRHTz

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietFur Frakke Med Hood Aftagelig Wantdo Parka Tykkede Kvindernes Cwxtt1pq

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Navy Størrelse I 6 Barbour Hooded Jacket Almanac Ny

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

European Cashmere efterårvinte Elegant til Lang Kvinderjakke varm uld Style gtvqOZw I Hooded 6 Navy Almanac Jacket Barbour Størrelse Ny
I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz I Barbour Ny Størrelse Almanac Navy Jacket 6 Hooded qTSIwz
Rani Størrelse Jacket ved East Sml Ltd helt med tags tilføjelser nyt med Edition PxxOtv

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFBiker Asymmetrisk Sz sæt Blazer Lurex Kvinders Jacket Tweed 4 Råkant W lynlås Xxw86F