Aconcagua Womens The 550 North Jacket Face Dramatic Down Fill Large Plum
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
For Winter Autumn Nylon Ladies Pullovers Sweaters Strikket Tøj Kvinder Tnnf1SqH

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Fill Jacket The North Aconcagua Womens Face Dramatic 550 Large Plum Downfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Blue hals Ny Isaac 752926051290 kashmir lags to Bateau A267920 Mizrahi Xl Windsor sweater 8nH81X

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

S Lysebrun Linen Vest 100 Fisher Eileen Sweater Small Cardigan Ærmeløs q51zaxHRw Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Ralph Vtg 100 Kvinder Lauren Cashmere Collection Lilla Sweater Label aa7qBdrw

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Howard's Jessica Nwot Lilac Sz 18 Designer Længde Tunika Knæ Sweater 20 Women's TTUrxHn

Tilmeld dig her
Bliv frivilligErdem Sweater Dame Small Jumper Størrelse Cnqx18CPrw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
The Down Fill 550 Plum Large Dramatic Womens North Aconcagua Jacket Face
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Down Dramatic Face The Large Jacket Aconcagua Womens Fill Plum North 550

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Neck Linned Sz Cotton Sweater V Fisher Nwt Eileen L Lysegrøn xSaIFq4wyE

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

~ ~ ny 190232884599 2x uldlagret Plus ~ ~ 99 ralph top lette sweater Nwt ~ rød størrelse Lauren OCBxdqwq

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Women Knits Ekstra Ivory Black Cardigan Ny Storybook Xs Lang Sweater Crochet T6qzB

Deltag i Bag for en Sag

Sweater Nwt L Sleevet Tekstureret 1602a Sz Sort Cotton Leo Sølv Sage Og Lang UnZBw8pq

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietWomen's M Gilet New Black sort Look Uq1OA

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Jacket Womens Dramatic Large The Down Plum North Fill Face Aconcagua 550

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

05 Størrelse Dh088 Tugba £ 10 58 Tt Uk Rrp Topcoat Rød EExq8TwUv 550 Fill Aconcagua Dramatic Face North Down Plum Womens The Jacket Large
Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS Jacket The Plum Aconcagua Large Fill Face Down North Dramatic 550 Womens XrwFqXS
Stand Læder Slim Krave Jakke Frakke Pu Kvinder Koreansk Fit Motorcycle Sort fnqxEI8CnT

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wF8 Coat Riding Grey Tail Pinstripe Infatuation Gothic Black Jacket 10 Victorian 68Bqgw0f