Jacket Parkas Hooded Warm Ny Mink Winter Fur Soft Kvinders Thicken Lang Frakke
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Psy Hippie Clothing Hippy Boho Coat Hooded Trance Ladies Summer Jacket nCwtw0Bpq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Warm Jacket Frakke Lang Kvinders Soft Fur Ny Hooded Thicken Mink Parkas Winterfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Faux Pels Lilla Nice Co Style Suede Zip Jacket qwFEnTO

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Waistcoat Tykk Afslappet Varm Sleevless Faux Vest Uld Lamb Fur Kvinder Kvinde Suede xqTvOvIw Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Patch The Black Bomber Women Utility Canvas North Sz Face Hooded Jacket Tnf M 7XZ7w

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Vintage Frakke Rød Polstret Originals Jakke Hvid Adidas pqrxBap

Tilmeld dig her
Bliv frivilligJacket Girlfriend Eu Paris 38 Størrelse Mørk Stitch Brown Grå Cop Zip Denim Zgw8qgd1

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Jacket Mink Frakke Warm Ny Soft Kvinders Lang Fur Hooded Parkas Thicken Winter
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Fur Thicken Soft Hooded Kvinders Lang Warm Ny Frakke Winter Parkas Mink Jacket

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Tweed New Jacket 027 14 Sequin 129 West Black Women Størrelse Nine Open Front qavCza

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Jacket Klein Puffer Brown Calvin Womens S Int wIx6q0n

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Læder Dolce Jakke Foretaget Foretaget Læder Gabbana Gabbana Dolce Dolce Jakke gTgar

Deltag i Bag for en Sag

L Lommer Masai Beige Bomuld Frakke Størrelse 4FF5wq6

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietMeget Winter Coat vare Russian flot Lady's Ow1q55t

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Parkas Warm Soft Lang Kvinders Jacket Frakke Fur Winter Thicken Hooded Mink Ny

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Lamb Sheep Kvinders Sweet Luxury Coat Fur Cardigan Jacket Outwear Pink Wq7qZwEY Parkas Winter Kvinders Warm Mink Hooded Lang Thicken Jacket Soft Ny Fur Frakke
Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa Fur Hooded Frakke Mink Lang Soft Parkas Warm Kvinders Jacket Ny Thicken Winter dwYtqa
Panapa Jacket Faux Pu Premium Leather Kvinder Jacket qOrwqCAR

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Undervisning

Kontakt

[email protected]Parkas Winter Jacket Soft Thicken Mink Warm Ny Fur Hooded Lang Kvinders Frakke
Blue Sort Bedste Færgrå Tyrkiet Sky vrgAqwvf
Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFTie Johnson With Blazer Style Læderjakke Ulla Front OxqgYHx