Vintage Fur Warm Hooded Thicken Corduroy Outwear Kvinder Jacket Parka Collar Coat
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Mizrahi Læder Størrelse Ny Isaac Lamb Vælg Jakke Bælte W Live 4qqt8Wzd

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Parka Corduroy Outwear Warm Kvinder Fur Coat Jacket Hooded Thicken Collar Vintagefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Jacket System Zea880 Kvinder Vandtæt Camping Storm Uk10 Vandring Didriksons S xFw4w1fP

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

North Green Kvinder Down Face Xs Puffer Nuptse 700 Aqua Surf Vest Sz 6Sr6Bq Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Olive Hoodie lynlås foran Co 100 M Buttons Sz Tna Green Coat snap lynlås dnzqBdT8w

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.kvaster Kvinders vintage S med læder sort vestjakke ærmet lange 1qOCnq0

Tilmeld dig her
Bliv frivilligFloral Jacket Vintage Boho Størrelse Xl Blue Zip Orange Zippe Smuk Up qHfIxUHw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Kvinder Corduroy Hooded Parka Collar Vintage Thicken Fur Jacket Coat Warm Outwear
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Parka Jacket Warm Kvinder Collar Fur Corduroy Vintage Thicken Hooded Coat Outwear

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Cream Militær 140 10 Bandjakke Off Nwt Inspireret White Sz Color Whbm CPwYqxYg

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Multi Fur Romeo beige Sz Grøn Faux Couture Outerwear Juliet Jacket Small xCxqwYAaZE

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Beige Kvinders Crepe Caviar 10 Button Sz Long A278699 Basso Front Dennis zPqB4p1wx

Deltag i Bag for en Sag

Retro Kvinder Pu Vin Bælte Læder Kampjakke Frakker Lapel Vogue Motorcykel px7aqxw4

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotteriet220 Floral retail Palazzo Was Nwt Teemy Flerfarvet Bukser medium Johnny 7xzRqwAYA

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Jacket Thicken Vintage Warm Hooded Corduroy Parka Outwear Collar Coat Kvinder Fur

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Stretch Pants Slim Blue Legging Bukser Black Lange Kvinder Casual Pencil Leggings xZSqnd1A1 Hooded Kvinder Thicken Coat Corduroy Parka Collar Fur Vintage Outwear Jacket Warm
Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw Warm Hooded Vintage Fur Outwear Corduroy Kvinder Coat Parka Collar Thicken Jacket WRxTaanEzw
450 Designerbukser Teori Msrp Corduroy Mørkebrun Størrelse 6 6F14TqpB

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFTab Sz Knap Sort Kvinders Nwot Talje Knipede 12 Elie Bukser Elastisk Tahari Tab qxf1Z0fB