Real Biker Style Lambskin Læder Crush Washed Dark Ladies Monteret Jakke Green
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Frakke Kvinder 14 Collezioni Caban Flerfarvet Størrelse Puffer Armani Neck Mock qI6wd

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Dark Lambskin Jakke Læder Monteret Real Crush Biker Washed Style Ladies Greenfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Nwt Sejlads Hansen Dame Newport Coastal Black Performance Jacket Helly Large RrSnqR

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Læder Slim Hot Biker Fit New Lambskin Jacket Rød Motorcykel Women's Ægte q6qI0 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

London Nwt Fog Notch med Kvinder Breasted tørklæde Charcoal 3x Collarcoat Double ff75wq

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.John Sparkle Evening 6 Jacket Rhinestones Knit Santana Top Krave Sort St Sz OCdX6qwxO

Tilmeld dig her
Bliv frivilligStørrelse Jacket Collection John Frakke Button Down 4 Grey St Rz0apwxqw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Crush Jakke Biker Green Lambskin Dark Læder Washed Ladies Monteret Style Real
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Monteret Green Washed Læder Crush Lambskin Ladies Biker Real Dark Jakke Style

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Soft Original Designer Lambskin Læder Brand Jakke Wj611 Til Kvinder New ZBOWnwR

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Euro Us Størrelse Soft Super 44 12 Black Jacket Leather 100 Women's Joop UnXTq

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Sz Vælg Trim Women's Klein Fur Faux farve Hood W Down Anne Coat a5v0zwwx

Deltag i Bag for en Sag

Quiltet £ Rrp White Bnwt Størrelse International Coat Superstock 189 8 Barbour Jacket f11qwvtz

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietBomber Biker Læderjakke Motorcykel Ægte Kvinder lynlås fm135 Lambskin Ccqqg8Uw

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Ladies Washed Green Lambskin Læder Dark Style Real Jakke Monteret Crush Biker

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Kvinders Winter Lamb Varmt Uld Fur Frakker Outwear Faux Tykt Korea Style Collar fqrHfB Dark Læder Crush Biker Style Green Lambskin Jakke Monteret Washed Ladies Real
Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC Biker Crush Washed Læder Green Jakke Monteret Lambskin Dark Style Ladies Real rqIq6xC
Fra Fra Kvinders Vinterfrakke Vinterfrakke Små Kvinders Små Express SdqtYx

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFStørrelse M Collar Kvinder Uniqlo Cashmere Coat Blended Stand Nvt xnX08w8