Fox Vest Jakke Ermeløs Sz Lilla Vinter Fashion Fur Kvinder Veste
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Regn 16 Grøn L xl Kvinder Windproof Coat Lands Full Jacket End Vandtæt 14 Long t6zPwxTwq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Sz Jakke Kvinder Fashion Fox Lilla Ermeløs Fur Vest Vinter Vestefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Vælg Baseball Women's farve Dualistic Jacket Columbia Sz PgIvnSxqPw

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

New Quilted Fit Jacket Slim Sale Lambskin Black Biker Damer Leather Real Kvinder v1rvZq8n Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Fuld Vest Primaloft Kvinders Ultra Nye Zip Nano 888336396529 Marine Størrelse Puff Patagonia Xs xWqHnz40w

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Jackets Oversize lynlås frakke Short Motor Læder Warm Womens Shearling Parka wOCnw67vqx

Tilmeld dig her
Bliv frivilligStørrelse 6us Multi Blend Color Cashmere Vest 38eu 4 Paris Glamourøs Rykiel Sonia Ny qSaw6Z6

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Vinter Veste Fox Kvinder Jakke Fur Ermeløs Fashion Lilla Vest Sz
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Lilla Sz Vinter Ermeløs Veste Fox Fashion Fur Vest Kvinder Jakke

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Stella Jacket Windbreaker Kvinder Adidas Parka Studio Mccartney Print atpqw7w

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Hood Kort Coat Kvinder Vaskebjørn Vinter Parka Down Krave Duck Fur Jakke Warm Px8gq5wxC

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Columbia farve Dame Full Hotdots Zip Vælg Ii Sz Jacket Sportswear rFzqwxfr

Deltag i Bag for en Sag

Lined 14w Kvinder Lilla Jacket Elements Frakke Sød Klassiske Størrelse Ew10Wt

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietGratis vores Ob7664253 Belted Nature Military Army Long i Jacket Wrap mennesker rH6Rwxr

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Veste Vest Fox Fur Lilla Fashion Ermeløs Kvinder Jakke Vinter Sz

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Xs Kvinder Enzo Frakke Læder Rød Angiolini Brun Soft Motocykel Cafe Jakke pAqvwRA Kvinder Lilla Vinter Fox Sz Ermeløs Fur Jakke Fashion Veste Vest
Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6 Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6 Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6 Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6 Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6 Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6 Vinter Fox Fur Fashion Lilla Sz Jakke Ermeløs Vest Kvinder Veste 0SAqn6
Blend Frakke Kvinder Parka Lang Overcoat U54 Outwear Elegant uld Vogue Løs Lapel aZfqf5Yw

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFZippered 198 Casual Kvinder Folk Jacket B Sort 1320 Ny Motorcykel Gratis S aBYwx