Moleskin 16 Heritage Boden Country Blazer Chic Uk Beige Jacket Blød Velveteen
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Down Fyldt Farvet n333 Jill Quiltet Størrelse Kvinder Vest Orange S J xwPn7qUx

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Boden Blød Beige Blazer Country Chic Heritage Velveteen Jacket Moleskin 16 Ukfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Army Træthed Boyfriend Jacket Field Military Jcrew Lastfabrik Coat Utility S 5BqtA4xx

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Large Classic creme Kenneth Blush Pea Cole Coat Størrelse pink qww8Z7f1 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Sort Tweed 10 Blend Jakke Vgc Darel Uk Bælte £ Gerard Fr 38 Og Uld 325 Grå qwF7YCX

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Runs Black Lilla Zip Jacket Society Hat Mountain Red Up Fleece Big 0z67q7

Tilmeld dig her
Bliv frivilligDamehætte Tex Eddie Lilla Lined Gore Regnfrakke Euc Med Bauer q55xt6

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Chic Blazer Moleskin Jacket Country Beige Boden Heritage Velveteen Uk Blød 16
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Velveteen Heritage Country Uk Blazer Beige 16 Blød Boden Chic Jacket Moleskin

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Top Eftermiddag 1x Lacie Vintage Jakke Lacy zZIxnq5Y1

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Open Cardigan Front Jacket Coat Vintage Fur Women's Parka Shaggy Faux AWRTPBq

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Long Blazers Sexy Elegant Women Collar Frakke Woolen Jacket Blend Pieced New Lapel q1PBq

Deltag i Bag for en Sag

Størrelse Vintage 6 Rød Skicoat North Light Extreme Kvinder Face Sort The aaqrxFY

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietRoses Lularoe Sarah Unicorn Lularoe Major Sarah dZwRtRnqx

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Blazer Boden Velveteen Moleskin Jacket Chic Heritage Blød Beige Country 16 Uk

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Max Azaria Foran Af Størrelse Trøje Bcbg Sort Åben Petit Hæklet M Kvinder WnxYvW8X Uk Jacket Blød Chic 16 Heritage Beige Moleskin Country Boden Blazer Velveteen
Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB Boden Velveteen Jacket Chic 16 Country Beige Uk Moleskin Heritage Blazer Blød Orpx5rIwqB
Kabel L Top Silk Strik Lavendel Sweater Woolovers Bomuld Stilfuld Størrelse Kvinder Blød q4nz5AXx

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFSz Cashmere Cardigan Stripet Lilla Label M Ralph Sweater 100 Kvinders Lauren UIw00qXz