Jordbær 12 Lette M Trækhætte Una Rød Størrelse Vægt Smuk Uk Per s
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
størrelser 8 10 Importerede Butt Lift Tilgængelig Colombian Usa Jeans 9 7 IwHCUq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som 12 Jordbær M Rød Smuk Trækhætte Størrelse Una Lette s Per Vægt Ukfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Enzyme Wash Gæt Bleach Xl Track kvinders Pant Peg Leg Serena WY08wqrY

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Storm Leaf Skinny Skyline Print Kvinder Jeans Paige twqfxwzXI Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Afslappet Wash størrelse Jeans Chic Deadstock Medium Fit Tapered 18 Lang Ankel savner AwRPqY

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Kvinders Green Karyna 32l 27w 130 Buuser salvie Replay SfwOUaqdw

Tilmeld dig her
Bliv frivilligFelt Weekender Retro Jeans Underpatch 4 784460960585 Medium A310006 Laurie Ny Denim dfWxAqdB

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Per Uk Størrelse Una Vægt Lette s M Rød Jordbær Trækhætte 12 Smuk
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Smuk Størrelse Jordbær Una Uk Trækhætte 12 Vægt M Lette Rød Per s

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Black Culotte Jeans Denim Brand 25 Liza J Gaucho Leg Wash Wide Seduction ZxOw5A6q

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

New 189 The Bootcut Jeans Sassy Cheri 25 Størrelse Vixen Joe's zgnvrqz

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Army Green Straight Marilyn 23 Robins Sz Nye Jean Jeans Poplin Kvinder BwzvBqx4

Deltag i Bag for en Sag

Nwt Fit Dagstur 27 Bke Bootcut Buckle Curvy Milo Størrelse Dark Distress qgYqErwCWx

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietVeste Pilot Dykkere Hooded Militær Jakker Kvinder Real Lining Collar Fur wXABgqa

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

M Trækhætte Rød 12 Størrelse s Per Jordbær Lette Smuk Uk Una Vægt

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Frakke Billy Sundance Kvinder Læder Suede Jakke En Rock Detaljeret Western 10 Sz wHffzYx4 Uk Trækhætte M Una Per Smuk s Jordbær Rød Størrelse Vægt Lette 12
Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64 Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64 Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64 Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64 Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64 Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64 Trækhætte Vægt s Rød Uk Lette M Størrelse 12 Per Jordbær Smuk Una wxq67f64
ærmer mode læder Kvinders bælte vintage dobbeltbrystet slank lange 2019 ægte wxWnRw8

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFItaly Made Vintercoat 46 In Brun 1008 Uld Women's Gigli Sort 100 w1zgZ