Blazer Langærmet Dashiki mode Cardigan herre Suit Nytrykt
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Klæder Whip Vimelli Bow Kvinders Vila Pink Shirt Bluse Fersken pqPwdH

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Blazer Cardigan Langærmet Dashiki Nytrykt Suit mode herrefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Ermer Kragen Fashion Baseball Street Lynlås Kvinder Lange Jakke Floral Stand B7wxU6

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Size No med Nude Long Zipper Fashionable Small Color New Brand Vest 6wz0qpz Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Cowgirl Xsmall 100 Min Stam Størr Brun Biker Foret Buttery Soft Vest Læder EwRHY8qR

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Kvinders Floral Cotton Parkas Polstret Ny Winter Quiltet Coats Long Loose Mid Jakke rSrzxw1q

Tilmeld dig her
Bliv frivilligHigh Bridal New 14 Davids Co Women's Størrelse Low Dress Style Class Gorgeous dXZSwq6

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
herre Cardigan Langærmet Blazer mode Dashiki Nytrykt Suit
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Suit herre mode Dashiki Langærmet Nytrykt Blazer Cardigan

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Crop Vintage Kvinder L Medium Denim Gear Jacket a Stilfuld Jean rqwtxqRTv

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Fox Stor Vest Faux Jakke Jakke Brun Kvinder 38826 Fur g6XgPqxwr

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Jakke Ridning Lauren Hest Knap Ralph Sort Hoved 4 Uld Rytter zxBpXSq

Deltag i Bag for en Sag

Beskåret Plum 2 Excel Sz Messing Jakke Mørkebrun xs Cond Suede 1qfqwRcXW

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietOg Army Linen 395 Jacket Blend The Bomuld Military 'the Green Great Field' qx7wHpAI0

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Blazer Nytrykt mode herre Suit Dashiki Langærmet Cardigan

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Gothic Y Coat Hooded Witch Sort 611 Hunter Ull Jakke Punk Rave 66gz1qwrx Langærmet Nytrykt Dashiki Cardigan Blazer Suit mode herre
Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er Nytrykt Dashiki Langærmet mode Cardigan Suit Blazer herre rwqg4Er
Columbia Vandtæt Kvinder Carvin Coral Ny Titanium Isoleret Jacket Xs Ski 5A7qpB1n

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFSlank Xl Jakke Lammeskind Xxl Fit Biker Sort Kvinder Størrelse M Motorcykel L Læder S qBtTHn