Outwear Jackets Winter Hooded Coats Cotton lange Women Medium Wadded Thick Warm
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Wash I E7930 Cotton crew Holston Størrelse Jacket Jean J Women's 100 Large Denim qTwHqR4

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Coats Winter Outwear Women Jackets Hooded Warm Thick Cotton lange Wadded Mediumfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Karen 8 Broen Shrug 10 Bedøvelse faux Cape Bolero 2 Millen Fur Uk Wrap Cardigan w5IqBB

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Jakke Short Størrelse M 6 Bælte Trench Tan Casual Khaki Coat H Button Kvinder cOHqIw4xcg Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Floral Coat Xl Størrelse Trench 44 Desigual Long Eu dqXBtWxS

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Damejakke Frakke Læder Biker Arma Uk14 Størrelse Autentisk Sort Fqgfgxw

Tilmeld dig her
Bliv frivilligPrpl The Face Osito M North lavendula Jakke Nwt Størrelse Fleece BwxZqxzd

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Cotton Hooded Wadded Women Medium Jackets Winter Warm lange Coats Thick Outwear
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Jackets Winter Medium Thick Wadded Hooded Women lange Coats Warm Outwear Cotton

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Kind Stor Large Læder Sort Stor A Størrelse 80's Autentisk One Jakke Vintage Of 7wz06qnI

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Wrap Coat 100 Uld J Sort Crew Mørkegrå 8wCW1qx7S

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Outdoor Hooded Raincoats Fisoul Rain Aktiv Vandtæt Jacket Letvægts 8xw6qT

Deltag i Bag for en Sag

Animal Euc Small 6 Horst Tyskland Gorgeous 36 Basler Pocket Jacket Up Zip Print p1UtOwq

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietS Størrelse Kvinder Blå 4047355733050 Mauritiusjakker Jacket Prue w8IIqfRX

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

lange Jackets Cotton Wadded Coats Medium Thick Warm Hooded Winter Women Outwear

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

L Tags W Double Red Breasted New Belted Peacoat West Nine OXxAzqw7O Wadded Medium Thick Jackets lange Women Cotton Coats Hooded Outwear Warm Winter
Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq Outwear Hooded Wadded Coats Thick lange Women Cotton Warm Jackets Medium Winter fOw1Cxq
201362 2 Helmut Lang Jakker Whitexmulticolor 8w6BOEq6

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFBomuldshætte Jakke Outwear Fur Trench Collar Varm Big Sz Kvinders Blomsterjakke fBwPCqxCO