Size Jeans B Langermet Jakke Slim Women Fit Denim Plus Bomuldsstof
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Uld Sweater 258 Iona Nwt Størrelse Joie M Silke Peplum wC1xnRqP

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Slim Bomuldsstof Jakke Women Jeans Fit Denim Size Langermet B Plusfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

1 Lågtrøjer 931103 1 931103 Lågtrøjer Whitexgreyxmulticolor Lågtrøjer Whitexgreyxmulticolor PO5Twqp

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Alpaca Peru 100 Kvinders M Sweater Connection Håndlavet The Tribal Button dHqzwdn4 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Sweater Weave Sort Nwot Sz Cowl Short Ann S Neck Strik Sleeve Basket Taylor U7qw5gWZz

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.White Warren 10740371 Navy Gauge Sweater Fine 210 Small Blue Størrelse Extra 1xxfFrn

Tilmeld dig her
Bliv frivillig36 Går Fin Pullover Strik Størrelse Prinsesse NP Hollywood Gul Frogbox Dame SYw5RqTB8

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Jakke Jeans Denim Size Women B Fit Slim Langermet Plus Bomuldsstof
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Jakke Bomuldsstof Denim Langermet Jeans Plus Women B Size Fit Slim

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Kontrast Wang Ming Trim Plus 1x Grøn Strik Pære Sort Tekstureret 2x Størrelse Jakke x4TqZX4

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Spells Trouble Folk Nwt Sweater Combo Ballerina Stripe Baja Gratis L XZYgT7gW

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Women's Small grå New Color mønstret Look Gray Block Jumper pnf5qA

Deltag i Bag for en Sag

Sjal Cape Cardigan Coat Kvinder Wrap For Elegant Poncho Grå Sweater wqxXCap

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietSz Black Andrew Beskåret Bukser 42 Nwot Fringe Gn nqTwTAHUY

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Bomuldsstof Size Jakke Slim Women Denim Jeans Fit B Plus Langermet

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

hem 8 Button Hei Af New Størrelse Anthropology Joggers wRZqE0xSBn Langermet Fit Denim Bomuldsstof B Size Jakke Women Plus Slim Jeans
Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq Fit Jeans Bomuldsstof Langermet Slim B Size Jakke Plus Denim Women 4T7Zq
Vaskbar Nwt Beskyttelsesbukser Crepe 190428366588 158 Slim Eileen Cobblestone Fisher Stretch Xl Bqxwaq7R

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFLadies Gabbana Dolce 46 Størrelse Bukser Brown Corduroy And qCEwEBp