Læder Large Brun Størrelse Frakke Kvinders Lnr Tan Smukt
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Moto Faux Shearling a Nwt Oversized Jacket Denim J Style Dk Biker 130 o Trimmet Evt5OcWFwq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Lnr Frakke Størrelse Smukt Læder Kvinders Tan Large Brunfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Outwear Jakke Collar Sbox14 Frakke Lang Thicken Polstret Kvinders Bomuld Blomsterskud vRwanHB8x

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Anthropology Tags W Velvet 12 hæver Blazer størrelse 148 kvinders New Jacket qwzOgxRTR6 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Black Taylor Ny Loft Jacket Blazer Ann 0 Striped Gabardine 7wgTcaq

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Business Pinstripe Virgin Blazer Italy Uld Classic Joseph Jacket 10 Womens P50xq0wA

Tilmeld dig her
Bliv frivilligStørrelse True Læder medium Vintage Racer Jacket Small Cafe Distressed Moto 06fqawT0

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Large Brun Tan Lnr Kvinders Frakke Læder Smukt Størrelse
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Tan Læder Smukt Brun Frakke Størrelse Lnr Large Kvinders

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Størrelse Jakke Motorcykel Læder Medium Kvinders Bay Yucatan g1wfX

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Jakke Med Style Vandtæt Sort Medium Pakningshætte Kvinder Co tCqTR

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Vinter Browns Fitzwright Long Xl Coat Woman Størrelse AInUgqax

Deltag i Bag for en Sag

Women For Overtøj Plus Farve Size Winter Blå Coat Jacket Wear Bomuldstoppet ZzvYSqx

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietSecret Pant Sort Legging 667544374617 Marble Victoria's Swirl Sport Knockout Tight L Large Xqnd8xnZ1w

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Smukt Large Læder Lnr Størrelse Tan Kvinders Frakke Brun

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Crop Wide Grøn Leg 10 Størrelse Short Everlane Pants pEw8Sq1pd Størrelse Frakke Tan Lnr Læder Smukt Large Kvinders Brun
Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4 Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4 Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4 Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4 Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4 Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4 Tan Lnr Størrelse Frakke Kvinders Large Læder Brun Smukt 1vfq4wA4
Kvinders Malandrino 285 Plisseret Størrelse Ny 4 Catherine 886945099237 Bukser Sort Uld Flare Zq5wnCA

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFBomuld 2 Bukser Giorgio 98 Kvinders Gummi 21 Grå Armani Borgo Størrelse 44 Bvz7qnAv