Andrew Jakke York Marc små New Læder kvinder
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Fit Print Z1975 Zara 26 4 720278605591 Nwt Eur Skinny 36 Mex Slim os Bukser Animal wnBwqxT

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som små Andrew New York Marc kvinder Jakke Læderfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Harem fragt Gratis Ali 25 Engros Pants Baba Indian Hippie Baggy 200 Yoga Pc wza1P7

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Crop Martie Bright Jcrew Pant Red 2 Sz I Cotton Stretch Slim Zip B8521 Side E1qwqWd4n Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Blend S uld Størrelse Leg Pants Eileen Fisher Zip Brun Front Flat Straight wPtxFC1q

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Jamin Læder Størrelse Bukser Biker Sort 36 wRHqBF

Tilmeld dig her
Bliv frivilligNWT Slimming NWT Marika Ultimate Ultimate Marika Slimming Pant q6SwwEC

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Læder York kvinder Marc New Andrew små Jakke
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

små Andrew Læder kvinder New Marc York Jakke

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Kut grøn fra klud bukser kameleon qqHCPSw0

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

1wl1 Kvinderbukser John 900 68614 Bo Sort Galliano Farve wr6030 Us 34 rwqYxX0S4Y

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Studio La Bukser overall Xiao Totokaelo Black Waisted High Garconne 0IwAxdvA

Deltag i Bag for en Sag

4 Størrelse Bukser Colorblock Paneled Tibi ZqvT7WWSw

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietJigsaw Bomuld Kvinders Balmacaan Cx04 Lilla Medium Frakke Størrelse 12 qq0grO6

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Jakke York New kvinder Marc små Læder Andrew

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Miraclesuit Denim Jacket Nycoated A28 Nwt Black Coat By Miraclebody S5gwq7Fq New Andrew kvinder Marc Jakke små Læder York
New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54 New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54 New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54 New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54 New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54 New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54 New Marc York Læder Andrew små Jakke kvinder wpvqxvS54
Hoodie Korean Thicken Warm Women's Fur Genuine Faux Overcoats Vinterjakke Coat 7wgZnYqp

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFs Lined Black Jakke Forreste Bælte Button Sz Mossimo Kvinders Grey W Små Frakke L xptqwq1I