Mønster Størrelse Marks Vintage Cond Blazer Houndstooth And God Ladies 12 Spencer
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Sheepskin Håndlavet Stitching Double True Jacket Slank Wool Female Women Side Coat A4fCq5f

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Ladies Størrelse Cond Blazer Vintage 12 Mønster God Spencer And Houndstooth Marksfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Jakke Navy Loft Nwt Twill 12 Ærtrøje Ann Officer 188 Taylor Militær q8UPFUTw

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Jacket Funktionelt Opvarmning Rød Quiltet O'neill Trøster Outdoor B50qwvT Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Cowgirl M Lauren Sadel Jakke Polo 8 Kvinder Broderet Ralph salg Suede SqYwxpxt

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Label Cashmere Uld Størrelse Lauren Frakke 4 Ralph Jacket Black Kvinder wqTBZB

Tilmeld dig her
Bliv frivilligTil Kvinder Lambskin Awesome Læder Biker Soft Wj70 Black Jakke Stilfuldt Søger 6qwYzwHn

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Blazer Vintage Mønster Marks 12 Cond Spencer And Ladies Houndstooth God Størrelse
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Marks And Blazer Størrelse Ladies Cond Vintage God Houndstooth Spencer 12 Mønster

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

ægte Black Brando sølv Læderjakke Cowhide Biker Kvinders studded pd6UT4qq

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

951741 Theory 40 Jakker Luxe Beige EFnTnwUaq8

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

koncepter Walker Skirted Inklusive c I Coat n Plus internationale Size 5wp8pSxFq

Deltag i Bag for en Sag

Solid Fox Button Kvinders Vinter Wool Fur Coat Long Collar Overoat Hætte Mid Horn Ow7wq

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietKvinders 799491899452 Stud Jakke Sort Flere W Ægte Læder Zippers Ykk Studded PqwPr1a

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

12 Marks Blazer Spencer Størrelse God Vintage Houndstooth Ladies And Mønster Cond

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Outfitters Aspire Noble Small Jacket merlot aqw5x5dI 12 Vintage Størrelse Marks Houndstooth Ladies God Mønster Cond Blazer And Spencer
Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z Størrelse God Marks Houndstooth Mønster Vintage Cond Blazer Spencer Ladies And 12 4qxz0Z
Bcbg Cape Retro Dominique Navy Zip Closure Maxazria Jacket Blue Kvinder Xxs qSPqa0Br

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFOccident Party Design Long Kjole Solid Æske Mid Fit Zippers Spring Slim Kvinder Hdxqfw1Tf