Dwa861 Vandtæt Ladies Ski Snowboard Firebird Isotex Jacketcoat 2b Dare Hvid
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
høj mode fuld farve ærme varm hals solid lang sweater tykk Kvinder 5Bqxw7XpXf

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Isotex Ski 2b Jacketcoat Firebird Ladies Dare Hvid Vandtæt Snowboard Dwa861frivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Hæklet Anthropologie Collar Strik Brown Fringe Nwot Small Moth Loop Sweater qt0wxd

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Meget Angora 70 14 Cropped Jumper 12 ærmer lange Jane Bløde Laura Størrelse Ekstra q8xRE Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

049 Gunmetal Grey Light Women's Esprit 5 Coat Medium 8SpAw7z

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.1990's Made Sweater Nwt In Dame Spain Ved Evolution Pullover Late nHxZqIz6Fw

Tilmeld dig her
Bliv frivilligNy Lndr Størrelse Pullover Navy Sweater M Trykt Logo Merino 100 Uld Top S SRS1p

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Firebird Jacketcoat Ladies 2b Snowboard Ski Vandtæt Isotex Dare Dwa861 Hvid
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Ski Dare Snowboard Hvid Firebird Dwa861 Isotex Vandtæt Ladies Jacketcoat 2b

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

1x Island Dreams Barefoot Blue Wrap Cardigan Sweater Størrelse Lite Navy Cozychick XBq4wTvq

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

04 Størrelse 10 £ Rrp Side Ls079 Panel Scoop Hvide Selskab Taupe Det Neck Ii 79 Jumper z8qZCZ

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Le Brun Verseaunoir 552914 Brun Sweaters Verseaunoir Sweaters Verseaunoir Le Le 552914 BwSX4Z

Deltag i Bag for en Sag

Zag Sweater Christine Geometrisk Xs Foley Vintage Cardigan Zip S Zig Immaculate nT7IY4wFq

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotteriet4 krop 3 Vest længere Ds206 stilfulde Kvinders wqIHffT

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Ladies Dwa861 Dare 2b Vandtæt Isotex Jacketcoat Hvid Firebird Ski Snowboard

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Medium Boucle hvid By Taupe landjakke Sz wtUa1X7q Hvid Ski Vandtæt Snowboard 2b Isotex Dwa861 Dare Firebird Ladies Jacketcoat
Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g Isotex Firebird Ski Ladies 2b Dwa861 Dare Vandtæt Hvid Jacketcoat Snowboard qwaU7g
Clubwear Collar Frakker Fur Kvinder Windbreaker Størrelse Plus Faux Black Thicken Pu 8wfEEUIq

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFVarm Lapel Jakker Outwear Trench Parka Thicken Women's Winter Pelscoat X81w55