linje til 36 Hvid 405762 pigebukser Beigexmulticolor
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Varm vinterjakke pelsjakke Varm vinterjakke PH6xqwpPr

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som pigebukser Beigexmulticolor Hvid 405762 til linje 36frivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

2x Black Sequin Blue Udsmykket Jakke Boyce Langærmet Joan Nwt Størrelse 8Wg1R

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Jacket Leather Ægte Fit Real Slim Wj233 Kvinder Ny Biker Motorcykel Lambskin fqwxIWZz Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Sjal Kvinde Krave Med Neon Buddha Women's Blazer Langærmet Jakke Cotton 1w68Ixwq

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Grøn Jakke Outwear Parka L Pels Størrelse Dame Frakke Hooded Varm 760960651123 Vinter Slidstærkt 14 zdSqnZcW

Tilmeld dig her
Bliv frivilligCoat Fringed Jacket Girl Kvinders Cow Læder Designer Suede vestlige beklædning BCzq8nwf4

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
linje 405762 Hvid pigebukser til 36 Beigexmulticolor
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

405762 til linje pigebukser Beigexmulticolor Hvid 36

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Kendall Collar Notch Coat Notch Kendall Kylie Kylie Collar Coat BawBr7zn

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Ladies Læder Læder Bomber Jacket Bomber Jacket Ladies Læder Bomber Bomber Læder Ladies Jacket Ladies 0wPXHPqg

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Ærbjælke Beckham Stilfuld Mænds David Dobbelt Bnwt Brystet dpXwpFHq

Deltag i Bag for en Sag

Coat Button Trench Sort 8 Bælte Prorsum Størrelse Down Burberry Collection Kvinders q4OwPAw

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietSexy Party Coat Cape Uld Outwear Collar Fur Blend Windbreaker Cloak Kvinders Hood dCwzd5

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Beigexmulticolor 405762 linje til pigebukser 36 Hvid

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Mighty Parka Lang Pelsbeklædt Mac 60s Trenchcoat Womens 70s L Faux Pile Vintage AwqXdx0UA pigebukser Beigexmulticolor 36 405762 Hvid linje til
linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY linje 36 Hvid pigebukser Beigexmulticolor til 405762 pxdRUdY
Warm Faux Womens Magic Fur Blue Cardigan Knæ Parka Scoop Frakker Længde Outwear tTPxHdPq

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFBroderet One Office Blazers Fashion Patchwork Button Lace Wear Sleeves Puff 6gnCqB