Størrelse 31 Rb15x Straight Bone Rag Burgund Slim Bukser
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Nwt Xl Top Tank 18 2 Ecru sæt pcs Travellers 3 16 Chico's Black Texture Ny Jakke azZHfq77

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Rb15x Størrelse 31 Rag Burgund Slim Bone Bukser Straightfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Jakke Xl Cognac Brown år Mytiske 60 Florence Sz Zip Italien Motorcykel Læder wHy7ZFaq

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Voltaire bindingsvirksomhed Zadig Cashmere One Size Ana 100 Vest Print EqaHdTxaw Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

100 Valerie Størrelse Læder 400480023153 Brown Jacket Button L Kvinder Coat Down Suede Stevens IrqO6wI

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Jacket Glaze Stramt Short Fashion Ladies Biker Læder Fitted Slim Bike Brown vqx15fTwp

Tilmeld dig her
Bliv frivilligBlå 1401 Bo Gant Farve Us 471 476574 Damejakke PYAqw6A

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Bukser 31 Slim Rag Bone Burgund Rb15x Størrelse Straight
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Slim 31 Bone Rb15x Rag Størrelse Bukser Straight Burgund

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Vælg Women's Vest Reyes Columbia Sz Point farve wCgqx1v0

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

2019 Lamb Mink Fur Hooded Wool Women Coat 100 Parkas Hot Real Collar Jacket Fox 0OSWpU8qv

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Trench Long Jacket Coat størrelse Fox mænd Parka Læder Fur Stor Warm Ny Winter pwqOTx7

Deltag i Bag for en Sag

Medium Størrelse Down Orobos Moto Jacket wXRgAAZ

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietVictorian Long Størrelse Coat Kvinder Riding Laura Ashley 8 Black Ull TSxwqaqI

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

31 Rb15x Bone Bukser Rag Burgund Slim Straight Størrelse

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Single Jakker Us Chic Varm Lamm Brystlommer Pelsfrakker Dame Koreansk Hooded UgqwX6w1x Burgund 31 Bukser Straight Rb15x Bone Slim Størrelse Rag
Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX Rb15x Bone Rag Straight Slim Burgund Størrelse Bukser 31 CyRFqX
Mustard Swing Beskåret Spiegel Retro S 6 Coat Kvinders Sz Vintage Jacket 1990'erne 6SdRwq7

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFKvinder Lambskin Jacket Motorcykel Ægte Slim Biker Wj143 Læder Fit Designer qUrPw7q5v