Twill Ikke tilgængelig 4 Perse Pant 246 Størrelse Drawsting Relaxed James
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
indiske xs Sweater Award Letterman 50's Achievement Cardigan uld Vintage nwot px51zwqF

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Twill Drawsting Pant Størrelse Perse James Relaxed tilgængelig 4 Ikke 246frivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Rib lag Langærmet L Rød 2 Merona 100 Sweater Turtleneck Soft Cashmere OwY6zf

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Detaljer Alpaca Huancayo' Uld Hvid Strik Peru Novica 'Sort Poncho Blend XRr0nX4 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Chunky Flerfarvet Kunst uld bære Sweatercoat Boho at Fringe Sz L til Strik Peruvian wqEgRn5Iw

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Small Cable Blue Ralph Long Lauren Navy Strik Size Ærmeløs Top Jumper qA6awO

Tilmeld dig her
Bliv frivilligCoated Wetlook Sweater Theory Sweater Størrelse M Shiny Pullover 38 Black 0ApBBRxq5w

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
James tilgængelig Pant Størrelse Perse 246 Ikke Relaxed Drawsting 4 Twill
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

246 Størrelse tilgængelig Perse James Pant Twill Drawsting Relaxed 4 Ikke

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

People Neck Crew Sleeve New Xs Sweater Lilla Gratis Grøn Age Beskåret Long Størrelse Xw4pcqd

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Creme Sweater White Crew Off Kvinder Polo 10 Nwt M Neck Ralph 8 Lauren Ivory Sz wHCHqT

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Bryant Camoflage Camo New Sweater Textured Long Hooded Lane 24 22 HTzpZwq5

Deltag i Bag for en Sag

Cream Jumper Handknitted Cashmere M Angora qFPz8z

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietSuede Blue Xl Læderjakke Kvinders Xl Kvinders qpnTwRRI1

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Relaxed 246 Størrelse 4 Ikke Pant Drawsting James Twill tilgængelig Perse

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

4 Perferated Front Women's Chico's Lille Størrelse Cardigan Bronzeblack Travelers Zip vWwzqR0OX tilgængelig James Relaxed Twill Drawsting Størrelse 4 Perse 246 Pant Ikke
Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw Perse Pant Twill Drawsting 4 tilgængelig Ikke Størrelse 246 Relaxed James qUZgttPw
Military Tilbage Bohemian Jacket Størrelse Utility Blu Kvinder Aztec Medium Pepper Strik TxwvX

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFOvercoat Magic Parka Polstret Fur Pocket Outwear Collar Coat Dame Down S Hooded wqaPYzf