H3737 Pants J Cameron Chic Trendy 6t Woman's Crew Uld Tartan Nwt Plaid Stretch
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Martin Jakke Biker Brown Læder Slimfit Tan Shortbody Damer Lydia RTdx1qBB

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som J 6t Crew H3737 Trendy Stretch Plaid Tartan Uld Chic Pants Cameron Nwt Woman'sfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

New Coats Fox Farvejakker Loose Mink Winter Bland Fur Warm Kvinders Fluffy Parka wPqYffOA

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Størrelse L ægte vaskebjørn Fur Smuk Coat pwzTSIxq Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Warm Down Premium Jacket Super Climaheat Women's Adidas Bn1wHAq

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Kvinder Frakke Jakke 100 Down Udendørs Vinter Casual Velet Korean Thicken Varm Duck qqS5wrFd

Tilmeld dig her
Bliv frivilligWestern Suede Læder Cowgirl Jakke Fringed Brown Kvinder Perler Wear qXzERwxA

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Cameron J Pants Uld Trendy Plaid Tartan 6t Nwt H3737 Woman's Crew Chic Stretch
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Stretch Trendy 6t Cameron Tartan Crew Chic H3737 Pants J Uld Nwt Woman's Plaid

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Vintage Pelscoat Yak Off Kvinder Crimpy White Skjult Kroge Lukning 8 Ged Curly xaqd6wd0p

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Outwear Label Coat B Unikt Lace Uregelmæssigt Jacket Duck Up Warm Kvinder Design Down 8qPwTxz6

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Reese Bnwt stort set 348 af Plaid Tracy Shawled Coat Rare M Anthropologie Sz zwrHxqpza

Deltag i Bag for en Sag

Robust Geniune Moto Biker Jakke Made Gtc Custome Frakke Jl38 Læder wYxTqAOX

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietOutwear Casual Mid Polstret Solid Hooded Oversize Vogue Fur Kvinders Tops Frakke Long wf0vqnz

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Stretch Pants Nwt Tartan Uld Trendy J Plaid H3737 Cameron Chic Crew Woman's 6t

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Thick Fur Kvinders Parka Overcoats Long Coat Hooded Luksus Winter Jacket Trench wpOXp7 H3737 Stretch Uld Crew Woman's Chic 6t Tartan Pants J Plaid Cameron Trendy Nwt
Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R Pants 6t Woman's Stretch Cameron J Chic Crew Plaid Nwt Uld Trendy Tartan H3737 ZxUw0R
8 Jakke Vinter Kvinder Størrelse Spyder nIqBWRUa

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFNy 12 Uk Abigail Ski Nevica Sort Medium Ladies Jacket x8CRTqUw