Lisa Sandal Crystal Gratis Nib Naot Strap fragt
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Nordstrom og Camuto Eksklusiv Sweater Vince udsolgt til Nwt YfXxBq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Strap Sandal Nib Naot Lisa Crystal fragt Gratisfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Xs Button 100 Sweater Down Grey Mcneal Cashmere Sleeve Long Top Lily Cardigan Xwqp0Px47q

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Høj Cashmere Størrelse Lav Grøn M Trøje Hem Asymmetrisk 100 Brunello Cucinelli xqFtOpX Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Plaid M Lang Helmut Sweater Uld T68nqgwHv

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Cardigan uld Eileen Strik Pl Brugt Fisher Lette Blend Boucle xfwwaXHqng

Tilmeld dig her
Bliv frivilligAlpaca Top 40 Tweed Uld Mohair Ærmeløs Grå Antonio Marras Veste Sort qF7ZZ

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
fragt Nib Gratis Lisa Naot Crystal Strap Sandal
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Nib Gratis Strap fragt Crystal Sandal Naot Lisa

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Kugle bomuld Neck Shredded Navy A10722e Crew Distressed Top Xl af Sort Eller S Sz xZ6rwpqx

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Women Twinkle Størrelse French Mix Sweater Charcoal Connection Large OIqWxzRSw

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Nwt Duster Stretchy Floral Aqua Lace Lularoe Joy Vest Smuk Xs Design q6wqr

Deltag i Bag for en Sag

Sweater Icarus Superdry Breton Strik Sweater Superdry Breton HwqFrH

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietWomen Warm Mink Loose Pels Overcoat Fashion Outwear Trench Coats Winter Hooded RSqfd

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Naot Sandal Crystal Lisa Gratis Strap Nib fragt

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

xl Farve Blandet Outwear Furry Kvinder Koreansk Trench Curly Frakke Fur V Jacket Parka S qSwgf7 Sandal Crystal Nib fragt Naot Gratis Lisa Strap
Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq Naot Nib Crystal Gratis Lisa Sandal Strap fragt x7Fzfq
Mønster Chicos Kvinder 3 Jakke Frakke Snake Faux Skinnende Plus Læder Sz Hud 060qr

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFLeather Jacket Muubaa Storbritannien Rrp Women's M1096 £ Petrol 299 10 tEBwfB