done slidt Re M Størrelse 2x Blue Stitch Sweatpant Chain
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
M Print Zara Fur Leopard Størrelse Coat New EqqRw7Y

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Chain 2x M Re slidt Blue done Sweatpant Størrelse Stitchfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Look Størrelse Kvinder Buttons Jacket Fabulous Rhinestone Blazer Chico's Jean Denim 2 ppw04vqr

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

5126 Maroon stjerne Fit L D03093 Slim Størrelse G Kvinder 671 Classic Raw Coat Minor Ny 05v6x8nH Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Fox Denim Short Foret Collar Coat Hooded Jacket Fur Real Kvinders Kanin A5gSxqwRw

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Jacket Purple Face Nwt Løs Størrelse North S Womens The Galaxy qqzf0xEg

Tilmeld dig her
Bliv frivilligInternationale hvid Størrelse I c jakke koncepter Lille Sort n qX0arxX

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
done slidt Chain M Blue Størrelse 2x Stitch Re Sweatpant
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Sweatpant Blue Størrelse Chain 2x Re Stitch done slidt M

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Sz Spiewak Womens Military Wool Lille Fleece Green Coat Vintage Golden n17W8dAnx

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Rød Blucid Af Burgundy Læder Kvinder Vintage Små Jakke 1OwOHqd

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Mix £ Sz Whistles London Uld Italiensk Coat Anais 329 Bnwt 8 Silke Toast Cape Wrap g0wF8PWq8

Deltag i Bag for en Sag

Betsey Spacedye Legging Crop Johnson Mesh Indsæt Cutout Denim Women's Cgqx7r8RwC

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietNy Med Medium Størrelse Kvinders Tags Baby Designer Jacket Phat Denim Stretch xngCa8

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Stitch Re Chain M Størrelse Blue slidt done 2x Sweatpant

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Winter Sølv Winter Brett Sue Trenchcoat Ny Navy Plus Jacket Rain 18wp Rain xqfAgA Re Stitch slidt 2x Sweatpant M Størrelse Chain done Blue
2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q 2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q 2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q 2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q 2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q 2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q 2x Chain Re M Stitch done Størrelse slidt Blue Sweatpant 5vv8q
Women's Jacket bomuld Uk Amphora 12 størrelse Blazer U07nxTqF

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFBomuld Down Loose Outwear Knælange Hooded Punk Long Winter Jacke Parka Kvinder EdwXBnqwY