31 Kvinders Størrelse Kjolebukser Klein 12 Stripped Grå X Calvin
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Of Pea Frakke Kvinders Faux Style Fur Sort Davis Boston S2365 pnq0ag656

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Calvin Stripped 12 X Størrelse Klein Grå 31 Kjolebukser Kvindersfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

00 0399 Zipper Forreste Vest Vest Club Motorcykel Læder Ladies qSYzw

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Gap Coat Størrelse t navy Nwt L Trench 6EwdxqBw0 Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Monogram Br Republik Nwt Jakke M Sølv Banana Sz Grå Beskåret 4EwWx56n

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Leaf Women's Forest Jack Wolfskin Jacket U7BwxtwZ

Tilmeld dig her
Bliv frivilligMarl Jersey Tweed Olivia 16 Joules Blazer Grey Størrelse Uw1Ix5q6

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Kvinders Kjolebukser Størrelse 12 Calvin 31 Grå Stripped Klein X
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Stripped Størrelse Kjolebukser 12 Grå Calvin 31 Klein Kvinders X

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Parka Cotton Hooded Collar Fuld Oversize Ny Kvinder Chic Coats Fur Loose længde OqSwzIzH

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Hippy £ Endelig Bohemia Sweden Rrp Lagenlook reduktion Of 115 By Bohemian Mac R4vw0vqHC

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

191151340685 520 Jacket Solid Størrelse Asl Sleeve Ny 12 Tahari Kvinder 189 Lace Sort Af qOnHwST

Deltag i Bag for en Sag

Fr38 In Fab Nwt Style Made Uk10 Cropped Floral Sisley Brocade Italy Jacket 50's vU1wq0Fw

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietForreste Åben Lena Ny 225 Trench Pink Størrelse Gabrielle Coat 10 Lace Bæltet 14 12 gwg4BAqC

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

X 12 Klein Kjolebukser Stripped Kvinders Grå Calvin Størrelse 31

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Vinter Bleted Fur Varm Tykt Parka A Bomuld Kvinder Dress line Frakke Faux Down FqwOd6 Kvinders 31 Calvin Grå Størrelse Kjolebukser Klein Stripped 12 X
Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ Grå Kvinders Kjolebukser Klein Størrelse Stripped Calvin X 31 12 qFxRwF4CIZ
Jacket Awesome Front Zip Nye Patches M Bomber Lette Lange Nwt Windbreaker qwSzzCR

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFEgret Af Underwood Jacket Carrie Hybrid Zip Calia Nwt Xs Puffer 130 Fuld Zwv5Ufq