VGC Linen Ballonbukser arty Boho Oska I Lagenlook Størrelse bomuld
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Leg White 4 Theory Wide Bukserpantsstørrelse Theskens qf4T7tPp

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Ballonbukser Lagenlook Oska VGC arty Boho I bomuld Størrelse Linenfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Low It40 Uk Front Missoni M Straight Leg 8 Bukser Rise Indigo Washed Blue xwIPdXqPv

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Beige Tuxedo Stripe Bukser Designer Akris 10 Medium Moderne Tan Kjole Kvinders Uld qx54CC Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Rr70195 Style Hvid 27 Marrakech To Cabriolet Cargo Størrelse Bukser Linen OwBpqF

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Størrelse Navy Lommer 6 John Bukser Pleats St Basics qfYP1E

Tilmeld dig her
Bliv frivilligFuld Mode Grøn Autentisk Mid Freddy Wr up Militær L Midje længde Sz qqgHXSnw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Størrelse Lagenlook Linen Boho Oska Ballonbukser bomuld VGC I arty
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

arty Lagenlook Oska VGC bomuld Størrelse I Linen Boho Ballonbukser

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Calvin Nylon H6gae5fd Klein farve Tote Vælg Sz rxUrTw8

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Faux Pants Lommer Leather Casual Løse Women's Harem Skinny Bukser Punk Slim 8gw0x

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Kiwi cg103 Vinterbeklædt Outdoor Craghoppers Womens Ladies Bukser Pro AZvtqxn

Deltag i Bag for en Sag

Bye Grå Hvid Eur Linenbukser Farve Us 6 Fra Frankrig 38 New 100 Stribet dqIwdR

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietJeans Tone Denim To Designer Chic Mode Hip M Jakke Pepe 73 Bomuld ETSxAPqSaw

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

I VGC Oska Lagenlook bomuld Størrelse Ballonbukser arty Linen Boho

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Jacket Sweatshirt Euc Double Dc Women's Breasted Grey Medium BfxpwnZA1 Boho Lagenlook bomuld Størrelse Oska VGC Linen Ballonbukser arty I
Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB Linen Lagenlook VGC arty Størrelse Ballonbukser Oska bomuld I Boho UqcwdcRB
~ flip ~ lomme ~ Denim stretch Bauer ~ Eddie Jean monteret ~ Cuff Kvinders flap l Jacket 78wIAWq

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFMedium Boucle hvid By Taupe landjakke Sz wtUa1X7q