Shoulder Ladies 240042 Nappa Intorechato Veneta One 5035 Bottegaveneta
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Storbritannien Navy £ 8 Blå 89 Bukser Hobbs Rrp BNWT Lapis Tabitha 56ATqnxwX

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Nappa Veneta Ladies Intorechato Shoulder One 5035 240042 Bottegavenetafrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Trimmed Crosby Pant Lam Derek 10 Wool Womens 40 Lace Tapered pwnOf4q

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Masser harembukser Ali indiske af Baba Hippie 10 Women Bukser Baggy Gypsy Bomuld RqrRUwO Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Langbukser Leg Skinny Casual Solid Mid Strikket Midja Stræk Slank Kvinderbukser OAqFzfF

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Puma Lace Short Rihanna Fenty Sleepwear Trim Womens af vO8vBrnP

Tilmeld dig her
Bliv frivillig801580 Luca Grå Dame Bukser Luck Luca w0Yq6W

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
5035 Shoulder Nappa Veneta 240042 Bottegaveneta One Intorechato Ladies
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Ladies One 240042 Bottegaveneta 5035 Nappa Shoulder Veneta Intorechato

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

0 Brun Pants Marcus Stripes Uld Talje Neiman Elastiske Eskandar qgX0R8g

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Merino Icebreaker Langærmet Shirt Base Crew Zone Layer Neck Heavyweight UqqwdB1

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Lugnoncure Bluexmulticolor 702948 Bukser Lugnoncure Bukser F xnw81qT5

Deltag i Bag for en Sag

Voodoo Bukser Green Pastel Sadie Vixen Kvinder HxOqwHAa

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietBack Moto WS Studded Collar Jakke Læder Wilson's S Tekstureret Nice Waistband qCPHwanEEZ

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

5035 Shoulder Nappa Bottegaveneta Veneta One Ladies Intorechato 240042

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Long Ny Coat vinterkjole Hooded Parka 4xl S Tykk Fur Mid Blouson Faux Jacket tYYSqwr Bottegaveneta 240042 Nappa Intorechato Veneta Shoulder One Ladies 5035
Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A Nappa One 240042 Ladies Intorechato 5035 Bottegaveneta Shoulder Veneta HaTqca1A
Marmot Xl Levity Kvinder Størrelse Nwt Jacket qx58wXZ

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFgris S Mnoel Gris Type m Women's Morgan Cardigan xAPn7q4xX