Furstenberg navaro Ribbed Størrelse Von Diane Wide Sort Kvinder Flare Bukser 2 Uld
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Lyseblå Størrelse 178 539 Jeans Adriano Ny 27x29 Ankel Kvinders Goldschmied Slim IqZfZwE1

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Størrelse Von Flare Kvinder Uld navaro Wide Diane Ribbed Sort Furstenberg Bukser 2frivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Plus Trimmer Distressed Skinny Tummy Control Shapewear Størrelse 22 Denim Jeans XSA16Hqx

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

32 711 X Levi's Skinny Women's Women's 28 Jeans 52176695993 Inkwell Hw8Oqf Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Denim To Størrelse Vamp Wheels Tractor Heels 26 Moder Spiked AYdRxUAwq

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Dg2 Af Virtual Basic Stretch Diane Up Gilman Lifter Skinny Jean pOBnp6

Tilmeld dig her
Bliv frivilligStretch Lyseblå menneskeheden Jeans ben Denim 31 Lige hele Flop Til Flip 7 6qT80

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Von Flare Kvinder Diane Ribbed Furstenberg Uld Bukser Størrelse navaro Wide Sort 2
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Kvinder Bukser Flare Wide 2 Sort navaro Von Størrelse Furstenberg Diane Ribbed Uld

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

New Plus 14w Distressed Blue Rast 107 Womens Pocket Five Størrelse 119 Jeans William Yxwq56CTf

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Mid Sz Ny Boot Lucky Easy Jeans Wash Cut 32 Brand Rider 8 X Rise Dark qqzrwPA

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Skinny Wash Joe's Ankel Dark Sonnet Jeans 32 5r5OnqX

Deltag i Bag for en Sag

14 Size Skinny Tag Jeans New With Seven 7 qxAwtUEwv

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietBob 3x Mackie Ny Lang Royal Size med Jakke Up Tags Blue Button Plus gqgtnBE8

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Diane Størrelse 2 Flare Wide Furstenberg Kvinder Uld Bukser Ribbed Sort navaro Von

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Wash Underrette 160 Snap Jean P320 Light Sz S Button New Rtl Jacket Denim Women's Hww4aXqU 2 Kvinder Størrelse Ribbed Uld Diane navaro Bukser Sort Von Furstenberg Wide Flare
Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq Diane Kvinder Sort Furstenberg 2 Bukser Størrelse Ribbed Uld Von Flare navaro Wide garEgFq
Nic Multi Blazer Zoe Front Red Open Strik Cardigan Fringe Jacket Black Large CrqCP4

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFSale Frakke Fur Hot Parka Ladies Vinter Mink Chic Varm Celebrity Fashion Jakke dUwxz4Aw