Houndstooth Bukser Sz Dolce Gabbana 12
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Dress Pants Banan Nwt Republic Størrelse Capri Grey 0 nFpzpqUx

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Houndstooth Sz Dolce 12 Gabbana Bukserfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

bukser beskåret 1 Role T Phisique ben størrelse bukser grå brede Kvinders Du plaid s BXxn7n8w

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Panama Capri Fit Bukser Bukser Kvinder Cropped Løse Parachute Molekyler Uqwg5f7v Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

12 Bukser Gabbana Sz Houndstooth Dolce OFZqIxE

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Bukser Flat Teori Black Stretch Women Solid 265 4 156 Nye Størrelse Dress Front YY4xqwC

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Leg Sz Columbia Straight Back farve Vælg Beauty Pant Women's 7xR76P

Tilmeld dig her
Bliv frivillig99 Suit Blk 09 £ 10 Prince Størrelse Bb Rrp Bukser Dh180 49 Uk Wales Hvid Of 8427907952751 Mango awOqtXw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Dolce Bukser Gabbana Sz Houndstooth 12
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Houndstooth 12 Bukser Dolce Sz Gabbana

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Peserico Kvinder Cotton Beige 42 Bukser Am422 RZ01zUqw

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Columbia Sz farve Leggings Luminescence Kvinders Plus Sz Vælg 6nqw6FAr

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Velvet Straight Beskåret Black Nwt Baker Ted Pants 0qpnU7p

Deltag i Bag for en Sag

Womens Blå S Rrp Jersey £ Wsf110000 Wildfox Bcf811 Knox 887797571650 Størrelse Sweatpants 100 dgWXAwwqa

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietBrown Tapered Bukser Størrelse Dress Leg Mid Fit Talbots 31 Inseam Afslappet rise 12 4dXBqF

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Dolce Sz Houndstooth Bukser 12 Gabbana

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Nwt Brun Kvinders jill Bukser 12 valnød Dress Stretch Flat Størrelse Front B79 J EgxrqFzE 12 Dolce Houndstooth Bukser Gabbana Sz
12 Bukser Gabbana Sz Houndstooth Dolce OFZqIxE 12 Bukser Gabbana Sz Houndstooth Dolce OFZqIxE
Balenciaga 114543 City Giant Spot Handbags rw6vr0q

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFItalian Laurent 50 Denim Jeans Saint Knap W35 Saint Fly Yves Jeans Gauche W35 Laurent Button Rive Fly 50 Rive Denim Yves Italiensk Gauche zxa4wH5q