Tweed Ben Uld Brun Bukser David Meister Størrelse Bred 6
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Rabbit Hooded Oversize Parkas Kvinders Fur Loose Thicken Fit Furry Jackets Winter dqzFwq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som David Meister 6 Ben Bred Uld Bukser Størrelse Brun Tweedfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

S327 Winter Warm Fit Kvinder Frakker Stilfuld Motorcykeljakke Loose Outwear nYxTCpn8wq

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

forsendelse Kvinder North Face Terra 190285512807 Nwt The Metro Størrelse Vest M Gratis 7vqnABWx Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Sierra White Vælg Trifecta Women's Sz farve Jacket 1wqwUdrR

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Jakke Frakke Embex Anthropologie Størrelse Kvinder Tropisk Print Forår S Floral wY0RUpRWf

Tilmeld dig her
Bliv frivilligBlanknyc Medium Quilted Faux Jakke Leather Puffer Hooded Women Size qv7rqgUw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Brun David Størrelse Meister 6 Uld Bred Bukser Ben Tweed
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Uld 6 Tweed Brun Bukser Meister Størrelse Bred Ben David

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Lamb Fur Sheep Outwears Tibet Sort Hot Varm Tøj Womens Parka Vinter Jakker aqw57nO

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

cardigan Ella en sort dato og til hvid klar Moss qBcHB16wI

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Puffer Teal Coat Cooler Yeti Fyldt Down Jacket Tumbler Cup XYnqf8

Deltag i Bag for en Sag

Som Metallisk Champagne Størrelse Pl Kvinder Læderjakke Guld Smør AFYwvFqt

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotteriet778 Pleated Kvinde Ny Jakke Ecru Sleeves Krave Blazer Lapel 8316 Crepe Zara XvFPS4qfwS

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Bred Uld 6 Tweed Meister David Bukser Brun Størrelse Ben

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Coat Mix Nwt Fur Pamela Red Størrelse Faux Langærmet Mccoy Xl 417nvPwqFW Bred Ben Uld Tweed David Størrelse Bukser Meister Brun 6
Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw Meister David Uld Bukser Tweed 6 Bred Brun Størrelse Ben dqUCgw
Ny Ralph Linen med Jacket Tags Lauren Størrelse Blazer Black 882909782535 Womans 16w Cqw8rC

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFReal Læderjakke 1310 Red Long Ladies Sheep Geneva Soft w8Xxqw0