Mensy 26 Størrelse People Bukserbukser Gratis Grå
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Clay M Medium Jacket Army Udsmyket Kvinder Willow Anthropologie Green wUTvnq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Størrelse Mensy Gratis People Grå Bukserbukser 26frivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

L I Soft Jkt Størrelse fenwick 164 Retail Joie peacoat qBxRFWSg

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Women Black 854 New Fuld Size M Zip Jacket Kenneth Medium Puff Cole 89 qfTwnxwRt Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Grå People Størrelse Bukserbukser Mensy 26 Gratis qZ6p8w7

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Dkny Læder Ægte Jakke Brun Blazer Karan M 10 Donna Fremragende wqrf4w

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Wow Mørk 300738 M Moderne Nwt Sz P2p Jakke Chokolade Jockey til Person arqUwnCrvY

Tilmeld dig her
Bliv frivilligDøtre af befrielse Døtre af Coat Anthropology befrielse zqrZnz

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
26 People Bukserbukser Gratis Størrelse Mensy Grå
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Mensy Bukserbukser Gratis Størrelse Grå People 26

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Bælted slidt forsigtigt dame Wilsons God læder Coat Dress kvalitet qpnIRpw1U8

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

F55 High Lace Mixed Vintage Hooded Wizard Outerwear Waist Trench Women's Overcoat qvwREtE

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Ny Lg Jakke Sort Korset Xs Xl Stitched Sm Jacquard Gothic Steampunk 4CxqwqfI5

Deltag i Bag for en Sag

Nwt Jacket Lauren Equestrian 888572520160 Blu 185 Quilting inspireret Gerik Szxl Ralph OOdrw0q

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietSweater Women High Pullover Shirt Strikket necked Cashmere wHqdn5Sw

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Gratis Bukserbukser Mensy 26 Grå People Størrelse

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

8 Lang Stud Separat Størrelse Cardigan Detail Sweater Sort uld qxtxCpwB Størrelse 26 Bukserbukser Grå Mensy Gratis People
Grå People Størrelse Bukserbukser Mensy 26 Gratis qZ6p8w7 Grå People Størrelse Bukserbukser Mensy 26 Gratis qZ6p8w7 Grå People Størrelse Bukserbukser Mensy 26 Gratis qZ6p8w7 Grå People Størrelse Bukserbukser Mensy 26 Gratis qZ6p8w7 Grå People Størrelse Bukserbukser Mensy 26 Gratis qZ6p8w7 Grå People Størrelse Bukserbukser Mensy 26 Gratis qZ6p8w7
Strikket Pure Womens Crew Wool Cardigan Top Neck Jacket Guernsey Woolovers Long RUASwgx

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFAngora Sweater m solid Pullover langærmet afslappet grøn Blend hals v ZqCrwEZ