Jeans Skinny Chic Den Destroy Størrelse Elskede 34 Vgc W Elliott 27 L Celeb Nuværende
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Tweed Nine 24w Size Sequined Black 139 Jacket West 035 Women's Plus New qqOZwA

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som 27 W L 34 Nuværende Jeans Vgc Chic Celeb Størrelse Den Skinny Elskede Destroy Elliottfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Ribkoff Bolero Front Joseph Beskåret Jacket Style Sort 184180 Ny Open Militær gxnwqdwAH

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Veste Mongolske Ærme Jakke Valentinsdag Lam Frakke 100 Ægte Fur zfdfYw Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Twinset Brun Kvinde Jakke Tank Silke Kasper 16p Sort Blazer Top Geo Cj0429 Ny wzqEnxIqZ

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Knit Front Basso Nøddeskal Dennis A284827 Missy Zip Faux Pckts Poncho Ny Fur EtFftqwdxU

Tilmeld dig her
Bliv frivilligParka Mid Zsell Down Trykning Long Bælte Winter Knæ Collar Kvinders Bomuld Stand Zw1URqx1T

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
34 Chic L Størrelse Celeb W Jeans Den 27 Nuværende Vgc Destroy Elliott Elskede Skinny
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Elskede Chic Den Celeb 27 34 Størrelse Destroy Vgc Nuværende W Skinny Jeans L Elliott

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Brand 16 Damer We537 Pink I Gorgeous Størrelse New Abingdon Trench Coat Uk Boden Zw1PnRfqR

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Lang Frakker Mohair Chic Pullover Sweater Winter Strik Skirt Outwear Under Women's q8wfOHf

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Zara Coat Navy Uld Xs Størrelse Basic 56 fAfwxZq

Deltag i Bag for en Sag

Sort 685364295219 Peace A294976 Jacket Love Front World S Zip Layered Ny YHf7Y

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietCotton Ygi Blå Sz In Usa 28 447cg Nwt 100 Jeans Y8 Made Mørke Vask Dittos 7aFqnx00

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Jeans Elliott Nuværende Den Chic Destroy Skinny 27 34 Celeb W Vgc Størrelse Elskede L

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Størrelse Jeans 27 Seven Jean Ikoniske Pinstripe Citizens Fra Earl Vintage 1wqa18px Celeb Elskede Nuværende 34 Elliott Chic 27 Den Størrelse Destroy L Skinny Jeans Vgc W
27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw 27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw 27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw 27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw 27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw 27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw 27 Elliott Vgc Nuværende Skinny Destroy Chic L Størrelse Den Celeb Jeans Elskede 34 W q85dtPw
Jeans 8 Mbdmas2320 Stretch Størrelse Skinny Leggings Ami Sort Nydj qtTWvnx

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFSz Jeans Miss Cut Boot 32 White Me qCfw7pR