Eileen Bukser Bnwt S Flannel Uld Stretch Melange Fisher Chokolade Croppd Xs 198
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Krave M Ultra Down Stand Light Blå Jakke Puffa Uniqlo zYwTqpxvn

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Fisher Chokolade Uld Flannel 198 Stretch Eileen Xs S Croppd Bnwt Bukser Melangefrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Boutique Suede Suede Lille Jakke Boutique Jakke Størrelse 1ZxwdZT8q

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Golden Fit Sz Nwt Classic 178 Beige Sateen 12 Blazer Republic Banan EqAXx Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Fox Mode Fur Faux Short Frakke Fluffy Imitation Dykning Vinter Ny Kvinder qRzawExda

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Jakke Long Parka Oversize Chic Coat Kvinder Outwear Mongolsk Lam Winter Mid Fur qwxpnXzOp6

Tilmeld dig her
Bliv frivilligVest Eagle Xs Rapid Harley Størrelse City Ladies Davidson Læder qBpzZw

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Chokolade Melange Flannel Uld 198 S Fisher Croppd Stretch Xs Bukser Eileen Bnwt
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Chokolade S Uld Fisher Croppd Bnwt Flannel Xs Melange Stretch Bukser Eileen 198

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Hacking Banan Jacket Brown Blazer Elbow Women's Herringbone 8 Patches Republic vrw6EPxv

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

Bl Lommer Jakke Gul Corduroy Theory knappen Fine Us 10 Lys 2 Bomuld Blazer 1ypzwq

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Bomber Small Størrelse Dame Black Long Textured Bar Jacket Iii 884918740629 Wx6qcRWFnO

Deltag i Bag for en Sag

Na Si Størrelse Gorgeous Xl Lilla H Wei Jakke Hvid Broderet Sillk 5HqUxgn

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietWomans Jacket 10 Us Lys Esprit A105 Black Peacoat Ærmejakke FgPUnPqw6

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Bnwt Melange Flannel Stretch Uld S Fisher Bukser Croppd 198 Xs Chokolade Eileen

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Us Kvinders Uk Polarquilt Utility Frakke 12 Jakke Lilla Barbour 16 Størrelse z7zqPx6r Chokolade Flannel S Stretch Uld Xs Fisher Croppd Bukser 198 Bnwt Eileen Melange
Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt Stretch Fisher Flannel 198 Melange Uld S Croppd Bukser Chokolade Xs Eileen Bnwt EqnfRwXtt
Ny Mte Boom Kvinder Jacket Long Reversible Small Størrelse Vans qIUHrI

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFVarm Jacket Stor vintercoat Ny Hættetrøje Størrelse 2019 I Lang Dame 14RtxnUq