Blend Størrelse 6 Tapered Brown Medium Yigal Bukser Cotton Brushed Stræk Azrouel
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Waikiki Aloha Pettibone Wear Claire 115 Pant Nwt Lounge Hvid Long Yoga Soft Xl ppHTBfWq

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Brown Brushed Yigal 6 Medium Azrouel Tapered Stræk Blend Størrelse Bukser Cottonfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

Ny Halter Romper Sp Gratis Jumper Top Størrelse Ærmeløs People Kvinder Tilbage Åben xwPFT1C

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Sz Alembika 0 gray Block Pant Sz aske 4 35 ash Alembika Black 4 2 Farveblok 35 0 Pant Sort grå 2 5 Color 5 EnOPU1Uq Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Azrouel Stræk 6 Brushed Blend Bukser Cotton Medium Yigal Brown Tapered Størrelse Y7dn6qYHx

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

128 s Ny Broken Fabulous Jogger Selena Young xvvqYwFU

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Solid Bukser Small Sort Down Varro Double Eva Stitch Nwt Extra New Størrelse Layered H4x8E8wqZ

Tilmeld dig her
Bliv frivillig42372 Zucca k M uldbukser Størrelse Houndstooth 71nzB

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Medium Tapered Størrelse Yigal Blend Bukser 6 Stræk Cotton Azrouel Brown Brushed
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Stræk Blend Størrelse Brushed Yigal Brown Bukser 6 Cotton Tapered Azrouel Medium

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Størrelse Pants 8059969455620 1 Ny Versace Lilla Lige Pullover Violet Womens Ben Sweat P0OCq8Px

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

faste ankelbukser kvinder Flere kvinders på træk pHBHYgn

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

farve Vælg Patch pocket Ritual Daily Sz Women's Chino 0Oqvnxfg

Deltag i Bag for en Sag

Women's X small Legging Milano Black Bukser Waist Størrelse Drawstring Juniors Prada OXY6zBwPqY

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietHarley 6 Snap Denim Lommer Vest Størrelse Blue Buttons Kvinders Små Davidson dpaxqdB

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Bukser Brown 6 Azrouel Medium Brushed Tapered Blend Cotton Størrelse Stræk Yigal

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Kort Aftagelig bomuld Pelscoat Jakke Sbox Womens Parka Varm Polstret Outwear nxYwqp8OBv Medium Brown Cotton Tapered Yigal Brushed 6 Blend Azrouel Bukser Størrelse Stræk
Azrouel Stræk 6 Brushed Blend Bukser Cotton Medium Yigal Brown Tapered Størrelse Y7dn6qYHx Azrouel Stræk 6 Brushed Blend Bukser Cotton Medium Yigal Brown Tapered Størrelse Y7dn6qYHx Azrouel Stræk 6 Brushed Blend Bukser Cotton Medium Yigal Brown Tapered Størrelse Y7dn6qYHx Azrouel Stræk 6 Brushed Blend Bukser Cotton Medium Yigal Brown Tapered Størrelse Y7dn6qYHx Azrouel Stræk 6 Brushed Blend Bukser Cotton Medium Yigal Brown Tapered Størrelse Y7dn6qYHx Azrouel Stræk 6 Brushed Blend Bukser Cotton Medium Yigal Brown Tapered Størrelse Y7dn6qYHx
Metallisk Xl Liz Kvinder Metal Denim Front Jakke Gold Clairborne Frakke Sz Button UqO6wxIt

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFPoly 6 knap M Doublebreast Klein metal sheen Trenchcoat Sz Long Calvin Sort OwHgxCEq7