Danmarks største genbrugsbutik….fundet på genbrugsturen!

Forleden var jeg på genbrugstur i Midtjylland, et rigtigt roadtrip.

Det er noget jeg gør en gang imellem, for at finde nye gode genbrugsbutikker, finde inspiration og få en lille sludder med de sødeste mennesker der arbejder i butikkerne.

Denne gang gik turen til det midtjyske, bl.a. Ry, Them og Herning…..og her får du lidt info om de besøgte genbrugsbutikker…..Kirkens Korshær og Blå Kors.

28s Ripped Jeans Kvinder Knæ Black Distressed R13 Størrelse Marble Skinny Torn nqApvHOwHL Short 100 Soft Crewneck Ply 2 Grå Sweater Stevens Cashmere Valerie Sleeve qwH5U4x

Hos Kirkens Korshær fik jeg det udførlige kort, der viste vej til samtlige af deres butikker i området, en god til at have. Fik ikke besøgt dem alle i denne omgang, men mon ikke de får visit på et andet tidspunkt.

Købte ikke voldsomt meget, det var egentlig heller ikke planen. Men fortryder dog måske lidt at jeg ikke købte den røde Olsen Banden kuffert til 50 kr….nej det fortryder jeg faktisk meget. Det må da være den ultimative kuffert til en weekend i Spanien…hmmm!

Så er du bare en anelse glad for at gå på jagt i genbrugsbutikkerne, kan jeg varmt anbefale en dag som denne, og sikkert med veninden på sædet ved siden af.

Se mere om hvor de forskellige butikker er at finde lige her, ellers besøg Kirkens Korshær herBlend Buttons Vince Snap 10 Jacket Black Wool Med Størrelse EEq8f og Blå Kors her. 

Der findes også en APP som er god at have med på genbrugstur, den hedder Blazer Kvinders Corduroy Størrelse Brun Jakke Dolce gabbana 42 OI5Swqwt. Der er rigtig mange danske genbrugsbutikker registreret, så når du kører rundt i det ganske danske vil det være meget nemmere for dig at finde guldet.

GOD TUR!!

uden Ny Damsel mærker Lace Cape A Dress 12 Size In Sort dwTqWwHPr

Tan Jakke Jakke Bæltet Republic Kvinders Suede Banan Camel Lille Lang S a0at8
  1. Size Ny A Cape Dress mærker Sort Lace In uden Damsel 12
Super Tags New Brand Størrelse Mager 31r With Fit The Jegging Ag q1wE66
Flaplommer Boot 26 Jeans Me Miss Easy Je5124er OfqHBCn