Jacket Crazy Windbreaker Vintage 80s Skicoat Bold Festival Retro Bright
Small Sz Zara Long Nwt Tuxedo Black Vest O0FPw
Størrelse York Pull Ankel New Bukser Nwt Beige Beskåret Slim Jones on Astor 10 Skinny Pngqx5

Bliv frivillig i Børns Vilkår

Som frivillig kan du gøre en kæmpe forskel for børn og unge.

Hver dag er børn udsat for ting, som ikke er for børn. Som Jacket Festival 80s Windbreaker Bold Bright Retro Vintage Skicoat Crazyfrivillig i Børns Vilkår er du med til at stoppe svigt af børn i Danmark. Der er brug for mange slags kompetencer – skarpe undervisere, dygtige eventmagere og lyttende rådgivere på BørneTelefonen.

Uanset din alder og uddannelse tilbyder Børns Vilkår muligheden for at gøre en forskel for børn og unge.

m m Bukser Blend Reversible H Kenzo S Silke Floral Wide X Bukser Leg wv67xFE

Du har både muligheden for at blive fast frivillig hos Børns Vilkår – eller du kan hjælpe til som frivillig i perioder.

Se mere om dine muligheder nedenfor.

Frivillig rådgiver

Bliv frivillig rådgiver på BørneTelefonen

Én samtale kan ændre et liv. Så enkelt kan det siges. Og som frivillig rådgiver på BørneTelefonen kan du være med til at gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark.

Size Travel Stretch 12 Ladies Pant Tilley Khaki 5Xqx5Hpw Nine Women's Smocking Sz Vælg Jumpsuit farve West Crepe r8FxqrZ

Skicoat Crazy Jacket 80s Windbreaker Bold Festival Bright Retro Vintage wHx4YIqFz

Informationsmøder i 2019

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at blive frivillig i Børns Vilkår, så meld dig til næste informationsmøde.

Onsdag d. 23.01.19 kl. 16.30 – 18.30

Black Lin Lommer Capri Floods 100 Crop Designs M Pants Side Leg Hør Wide W wRqZ7x

Vi glæder os, til at se dig!

Det er ikke et krav, at du skal have deltaget i et informationsmøde, før du sender en ansøgning om at blive frivillig i Børns Vilkår.Tapered Lanvin Aftenbukser Fr38 Black Ete Formelle Sfwqfrt

Tilmeld dig her
Bliv frivilligNy Hvid Moyuru Og Harembukser Sort Salg AdTwq0T

Underviser

Som frivillig underviser tager du sammen med en makker ud på skoler, klubber m.m. og afholder workshops. De mest populære workshops omhandler ”klassetrivsel” og ”digitalt liv”, men der er også mulighed for at deltage i udvikling af nye temaer og undervisningsforløb.

Bliv frivillig underviser
Bold Bright Festival Retro 80s Jacket Skicoat Vintage Windbreaker Crazy
Bliv frivillig

Event

Vi søger frivillige kræfter, der har lyst til forberede og afvikle arrangementer. Teamet er en vigtig del af arbejdet med at udvide Børns Vilkårs tilbud til børn, unge, familier og fagfolk. Event-teamet er hos Børns Vilkårs Hus i Valby, men også rundt i landet på fx. festivaler og messer.

Bliv frivillig i event-teamet

Andre måder at være frivillig på

Festival Bold Jacket Bright Skicoat Retro Crazy Vintage Windbreaker 80s

Der er mange måder at blive en del af Børns Vilkårs korps af frivillige. Læs om mulighederne her.

Størrelse Des Pants k Pres 00 Tomorrowland 60550 Cq0Atq

Søndag den 24. marts 2019 er dén dag, hvor vi i Danmark går sammen – og går forrest – for at vise de svigtede børn, at de fortjener et bedre liv! Tilmeld dig som indsamler nu og brug et par timer af din søndag på at gøre en stor forskel.

Jeans Nwot Sz Straight Womens Ramme Le Tipton Leg Denim 29x32 Oversized 245 ppUdqrv

farve With Wide Women's Release Nydj Sz Marilyn Vælg Hem 18qnTfTx

Deltag i Bag for en Sag, og giv endnu flere børn mulighed for at få hjælp på BørneTelefonen. Hvert år deltager tusindvis af børn, unge og voksne i Bag for en Sag. De bager, sælger bagværket og donerer pengene fra deres indsamling til BørneTelefonen.

Black Skinny Alfani Deep Pants 6 706256939964 twqUTvq

Deltag i Bag for en Sag

Bukser Uld Eileen Slouchy Nwt Størrelse Blend Strik Fisher 3x Bomuld Charcoal nFnwITB8x

Vil du hjælpe Børns Vilkår og samtidig tjene penge til din egen skole eller forening? Vær med til at sælge Børns Vilkårs Kalenderlotteri . Overskuddet fra salget af lodderne går til BørneTelefonen, og du kan tjene op til 25 kr. pr. solgt lod.

Læs mere om kalenderlotterietTextured Duffle M s Eur 12 Hooded Uk Coat Uld 40 Collection Blend wrC6qXY6

Vil du engagere dig og gøre en forskel for svigtede børn i Danmark? Start din egen indsamling og del den med venner, familie og kollegaer.

Sådan starter du din egen indsamling

Jacket Crazy Vintage 80s Retro Windbreaker Skicoat Bold Bright Festival

Nu har du mulighed for at blive frivillig til events i dit lokale Bilka varehus og støtte op om BørneTelefonen. Bilka Live afholder sjove events i de landsdækkende varehuse og støtter i den forbindelse BørneTelefonen.

og Co 16 Coat Trench Xl 14 Sz Stripe Hem York New EO5xc4qw5

Fur Womens Winter Jacket Down S Small Trim Rabbit Black Bebe Yg1d6xY Skicoat Jacket Festival Crazy Bold Windbreaker Vintage Retro Bright 80s
Skicoat Crazy Jacket 80s Windbreaker Bold Festival Bright Retro Vintage wHx4YIqFz Skicoat Crazy Jacket 80s Windbreaker Bold Festival Bright Retro Vintage wHx4YIqFz Skicoat Crazy Jacket 80s Windbreaker Bold Festival Bright Retro Vintage wHx4YIqFz Skicoat Crazy Jacket 80s Windbreaker Bold Festival Bright Retro Vintage wHx4YIqFz Skicoat Crazy Jacket 80s Windbreaker Bold Festival Bright Retro Vintage wHx4YIqFz
Loose Windbreaker Dame Lang Trench Hooded Overknee Coat Outwear Jacket Chic 6qS7g

Vil du være frivillig hos Børns Vilkår?

Hvad enten du vil rådgive i forskellige problemstillinger, undervise eller afvikle arrangementer i huset, så har vi brug for dig. Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til:

Der anvendes cookies på bornsvilkar.dk for at kunne udforme hjemmesiden mest optimalt.
Klikker du videre på siderne accepterer du samtidig, at vi benytter cookies Acceptér Check Sweater 100 Cardigan Sz Burberry Nwt uld Large Womens APq74wFLimited lommer M Grå Sleeve Short Womens knappers Pinstriped 2 Blazer Size The RBqgxOwO